Integraties

Door standaard integraties bespaar je veel tijd!

Vanuit de best of breed gedachte bieden wij meerdere integraties aan


Wij zijn de specialist in projectadministratie, urenregistratie en facturatie. LIFT is een geïntegreerd systeem dat de flexibiliteit heeft om alle kernprocessen van jouw organisatie te ondersteunen. Echter hebben wij er ook bewust voor gekozen om bijvoorbeeld zelf geen boekhoudsoftware te maken. Wij geloven in de best of breed gedachte, waar je de softwareoplossingen die je primaire proces het beste ondersteunen met elkaar integreert. Hieronder geven wij een beeld van de bestaande integraties, maar wij staan ook altijd open voor nieuwe partijen om mee te integreren.

Boekhoud software


Het voordeel van werken met LIFT Software is dat je je administratie kunt behouden in je huidige oplossing. Wil je toch veranderen van boekhouding? Dan kunnen wij je uiteraard een geschikte oplossing aanraden.

Twinfield

Twinfield

Via de API koppeling met Twinfield kan LIFT nieuwe of gewijzigde debiteuren direct doorvoeren in de boekhouding. Daarnaast worden de factuurregels onder de juiste debiteur en grootboekrekening weggeschreven. De betalingen kan LIFT weer ophalen, zodat je volledig geautomatiseerd je debiteurenbeheer in LIFT kunt organiseren. Werk je al met Twinfield en wil je de koppeling activeren? Lees dan ons hulp artikel op onze support pagina.

Exact

Exact

Met Exact hebben wij meerdere koppelingen. Namelijk met Exact Online, Exact Synergy en Exact Globe. Bij alle oplossingen kan LIFT nieuwe of gewijzigde debiteuren doorvoeren in de boekhouding. Daarnaast worden de factuurregels onder de juiste debiteur en grootboekrekening weggeschreven. Via de Exact Online API koppeling kan LIFT ook de betalingen weer ophalen. Lees in ons hulp artikel hoe je de koppeling kunt activeren!

Accountview

Accountview

Accountview biedt ook de mogelijkheid om op API niveau te koppelen. Wel is het van belang dat je dan versie 9.5 of hoger hebt. Met die API koppeling kan LIFT de nieuwe of gewijzigde debiteuren direct doorvoeren in de boekhouding. De factuurregels worden onder de juiste debiteur en grootboekrekening weggeschreven en de betalingen kan LIFT weer ophalen, zodat je volledig geautomatiseerd je debiteurenbeheer in LIFT kunt organiseren.

King Software

King Software

Met King bieden wij ook de mogelijkheid om te koppelen. Binnen deze koppeling kan LIFT de nieuwe of gewijzigde debiteuren direct doorvoeren in de boekhouding. De factuurregels worden onder de juiste debiteur en grootboekrekening weggeschreven.

AFAS Software

AFAS Software

LIFT kan ook met AFAS koppelen. Ook hier bieden wij de mogelijkheid om de nieuwe of gewijzigde debiteuren direct door te voeren in de boekhouding. Daarbij worden de factuurregels onder de juiste debiteur en grootboekrekening weggeschreven.

iMUIS

iMUIS

De iMUIS API koppeling kan zowel factuurregels als factuurdocumenten onder de juiste debiteur en grootboekrekening plaatsen.

Unit4 Multivers

Unit4 Multivers

Met de Unit4 Multivers factuurexport kunnen je factuurregels onder de juiste debiteur en grootboekrekening(en) worden doorgevoerd. Ook kunnen via .csv nieuwe of gewijzigde debiteuren meegenomen worden in een export.

Snelstart

Snelstart

De Snelstart koppeling kan middels .csv de factuurregels onder de juiste debiteur en grootboekrekening wegschrijven.

Overige boekhoudsystemen

Overige boekhoudsystemen

Staat jouw boekhoudpakket er niet bij? Dat wil niet zeggen dat er geen koppeling mogelijk is! Standaard kan LIFT de factuurregels exporten en deze als .csv download aanbieden. Vervolgens kan deze direct of eventueel met een masker geïmporteerd worden in overige boekhoudsystemen. De ontwikkeling van een volledige API koppeling is ook altijd bespreekbaar.

CM sign

Digitaal ondertekenen

Binnen LIFT kunnen wij documenten genereren en deze direct digitaal ter ondertekening aanbieden. De digitale ondertekening verloopt via onze partner CM sign. Dit kunnen bijvoorbeeld documenten zoals arbeidscontracten, offertes, voorwaarden of gebruikersovereenkomsten zijn. CM sign is helemaal geïntegreerd in LIFT, wat wil zeggen dat je als gebruiker vanuit één oplossing werkt. Lees in ons support artikel hoe je deze functionaliteit kunt gebruiken.

Digitaal ondertekenen

Easy systems

E-facturatie

Vanuit LIFT kunnen wij facturen als E-factuur aanbieden aan jouw klanten. Middels de integratie met Easy systems ben je direct aangesloten op het Europese e-facturatie netwerk (PEPPOL). Vele Overheden, Gemeenten en bedrijven hebben de overstap naar E-facturatie al gemaakt en maken dus al gebruik van het PEPPOL netwerk. Het biedt vele voordelen, waar Easy Systems in dit artikel meer over vertelt.

E-facturatie

Business Intelligence


De data die in LIFT bestaat kan eenvoudig via de API aan een Business Intelligence (BI) tool worden aangeboden. Hierdoor kan je vanuit meerdere databronnen grafische rapportages opstellen. Voorbeelden van veel gebruikte BI tools zijn Power BI en Qlikview. LIFT kan aan beide systemen data aanbieden voor jouw rapportages.

imageimage

Linkedin

Mensen en bedrijven importeren

Met de LinkedIn plugin kunnen personen en bedrijven geïmporteerd worden, zodat je deze niet handmatig hoeft aan te maken in LIFT. De personen kan je als contactpersoon, sollicitant of als potentiële sollicitant importeren (eventueel met LinkedIn CV). Bij het importeren nemen wij alle beschikbare informatie over in LIFT.

Mensen en bedrijven importeren

Outlook

Mailcorrespondentie importeren

Met de Outlook plugin kan mailcorrespondentie via je mailmap direct onder de juiste kaart in LIFT worden geïmporteerd.

Mailcorrespondentie importeren

Mis je een integratie?


Laat het ons weten!

Neem contact met ons op