Integraties

Door standaard integraties bespaar je veel tijd!

Vanuit de best of breed gedachte bieden wij meerdere integraties aan


Wij zijn de specialist in projectadministratie, urenregistratie en facturatie. LIFT is een geïntegreerd systeem dat de flexibiliteit heeft om alle kernprocessen van jouw organisatie te ondersteunen. Echter hebben wij er ook bewust voor gekozen om bijvoorbeeld zelf geen boekhoudsoftware te maken. Wij geloven in de best of breed gedachte, waar je de softwareoplossingen die je primaire proces het beste ondersteunen met elkaar integreert. Hieronder geven wij een beeld van de bestaande integraties, maar wij staan ook altijd open voor nieuwe partijen om mee te integreren.

Boekhoud software


Het voordeel van werken met LIFT Software is dat je je administratie kunt behouden in je huidige oplossing. Wil je toch veranderen van boekhouding? Dan kunnen wij je uiteraard een geschikte oplossing aanraden.

Twinfield

Twinfield

Via de API koppeling met Twinfield kan LIFT nieuwe of gewijzigde debiteuren direct doorvoeren in de boekhouding. Daarnaast worden de factuurregels onder de juiste debiteur en grootboekrekening weggeschreven. De betalingen kan LIFT weer ophalen, zodat je volledig geautomatiseerd je debiteurenbeheer in LIFT kunt organiseren. Werk je al met Twinfield en wil je de koppeling activeren? Lees dan ons hulp artikel op onze support pagina.

Exact

Exact

Met Exact hebben wij meerdere koppelingen. Namelijk met Exact Online, Exact Synergy en Exact Globe. Bij alle oplossingen kan LIFT nieuwe of gewijzigde debiteuren doorvoeren in de boekhouding. Daarnaast worden de factuurregels onder de juiste debiteur en grootboekrekening weggeschreven. Onze voorkeur gaat uit naar Exact online, omdat Exact hiervoor een API koppeling aanbiedt. Enkel met de Exact online koppeling kan LIFT de betalingen weer ophalen. Lees in ons hulp artikel hoe je de koppeling kunt activeren!

Accountview

Accountview

Accountview biedt ook de mogelijkheid om op API niveau te koppelen. Wel is het van belang dat je dan versie 9.5 of hoger hebt. Met die API koppeling kan LIFT de nieuwe of gewijzigde debiteuren direct doorvoeren in de boekhouding. De factuurregels worden onder de juiste debiteur en grootboekrekening weggeschreven en de betalingen kan LIFT weer ophalen, zodat je volledig geautomatiseerd je debiteurenbeheer in LIFT kunt organiseren.

King Software

King Software

Met King bieden wij ook de mogelijkheid om te koppelen. Binnen deze koppeling kan LIFT de nieuwe of gewijzigde debiteuren direct doorvoeren in de boekhouding. De factuurregels worden onder de juiste debiteur en grootboekrekening weggeschreven.

AFAS Software

AFAS Software

LIFT kan ook met AFAS koppelen Ook hier bieden wij de mogelijkheid om de nieuwe of gewijzigde debiteuren direct door te voeren in de boekhouding. Daarbij worden de factuurregels onder de juiste debiteur en grootboekrekening weggeschreven.

CM sign

Digitaal ondertekenen

Binnen LIFT kunnen wij documenten genereren en deze direct digitaal ter ondertekening aanbieden. De digitale ondertekening verloopt via onze partner CM sign. Dit kunnen bijvoorbeeld documenten als arbeidscontracten, offertes, voorwaarden of gebruikersovereenkomsten zijn. CM sign is helemaal geïntegreerd in LIFT, wat wil zeggen dat je als gebruiker vanuit één oplossing werkt. Lees in ons support artikel hoe je deze functionaliteit kunt gebruiken.

Digitaal ondertekenen

Easy systems

E-facturatie

Vanuit LIFT kunnen wij facturen als E-factuur aanbieden aan jouw klanten. Middels de integratie met Easy systems ben je direct aangesloten op het Europese e-facturatie netwerk (PEPPOL). Vele Overheden, Gemeenten en bedrijven hebben de overstap naar E-facturatie al gemaakt en maken dus al gebruik van het PEPPOL netwerk. Het biedt vele voordelen, waar Easy Systems in dit artikel meer over vertelt.

E-facturatie

Business Intelligence


De data die in LIFT bestaat kan eenvoudig via de API aan een Business Intelligence (BI) tool worden aangeboden. Hierdoor kan je vanuit meerdere databronnen grafische rapportages opstellen. Voorbeelden van veel gebruikte BI tools zijn Power BI en Qlikview. LIFT kan aan beide systemen data aanbieden voor jouw rapportages.

imageimage

Linkedin

Mensen en bedrijven importeren

Vanuit LIFT kunnen wij personen en bedrijven importeren zodat je deze niet handmatig hoeft aan te maken. De personen kan je als contactpersoon, sollicitant of als potentiële sollicitant importeren. Bij het importeren nemen wij alle beschikbare informatie over in LIFT.

Mensen en bedrijven importeren

Mis je een integratie?


Laat het ons weten!

Neem contact met ons op