Een goed advies als basis voor een succesvolle inrichting

Onboarding

Wij geloven dat de juiste software jouw organisatie echt verder in de LIFT brengt. Wel geven wij elke klant mee dat software je enkel dat stapje verder kan helpen als er goed is nagedacht over de inrichting. Voor deze uitdaging sta je natuurlijk niet alleen en daarom zien wij advies als de basis van een succesvolle onboarding. Al meer dan 20 jaar ervaring met deze adviestrajecten heeft tot de best practice visie geleid binnen onze software. Door deze ervaring kunnen onze consultants jullie wensen en behoeften snel vertalen naar praktische oplossingen binnen de software.

Onboarding

Training

De onboarding zal voor de key users als training dienen. De functionaliteit van LIFT optimaal benutten lukt uiteraard alleen als de eindgebruiker ermee leert lezen en schrijven. Training is daarom belangrijk om de software echt eigen te maken.

Het doel is de gebruikers zich thuis te laten voelen binnen de software en daarmee de workflow binnen de gehele organisatie te verbeteren. Deze trainingen worden op maat verzorgd voor kleine groepen binnen de eigen werkomgeving. Door actuele werkzaamheden als lesmateriaal te gebruiken boeken wij snel resultaat en verliezen wij de praktijk niet uit het oog.

Training

Optimalisatie

Als professionele onderneming staan de ontwikkelingen nooit stil. Je bent op zoek naar nieuwe methoden om het beste uit je onderneming te halen. Zo staat de ontwikkeling van onze software ook niet stil en kan LIFT geoptimaliseerd worden. Gezamenlijk nemen wij jullie belangrijkste processen onder de loep en proberen een verbeterslag te slaan. Inspelen op verandering is een kunst die LIFT verstaat, want optimalisatie in het administratieve proces is precies waar LIFT goed in is.

Optimalisatie
Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Vraag de demo aan


In een korte persoonlijke demonstratie laten wij graag
de voordelen voor jouw bedrijf zien!

Demo aanvragen