Wie zijn onze klanten?

Past LIFT ook bij jouw organisatie?

LIFT is specifiek ontwikkeld voor de zakelijke dienstverlener waar de urenverantwoording centraal staat. Sinds 1997 richten wij ons op vier branches en om die reden sluiten wij hier naadloos op aan. Wij integreren de belangrijkste bedrijfsprocessen in één systeem en combineren daarbij eenvoudige urenverantwoording met krachtige en flexibele rapportagemogelijkheden. In een vrijblijvende demonstratie laten wij je graag de voordelen ervaren!


Demo aanvragen

De doelgroepen


Detachering

Als detacheerder stem je marktkennis en persoonlijke kwaliteiten op elkaar af om tot de beste match te komen. Daarbij is het werven en selecteren van de juiste medewerker jullie core business. LIFT integreert de voor jullie belangrijkste processen in één systeem.

Het werven en selecteren van kandidaten, maar ook het beoordelen van hen. Snel inzicht hebben in de beschikbaarheid van medewerkers is cruciaal om het percentage bankzitters laag te houden. Goede ondersteuning voor het accountmanagement en een urenaccordering voor de klant zorgt voor vlotte en foutloze facturatie. LIFT ondersteunt de kwaliteit en snelheid die bij de plaatsingen nodig is om zo de klant en medewerker tevreden te stellen. Binnen deze branche maken European Customs Clearance, Qquest & Lybrae al gebruik van LIFT.

De doelgroepenAdviesbureau

De adviseurs moeten zelfstandig kunnen werken, altijd inzicht hebben in de status van projecten en ook op het gebied van relatiebeheer hun verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Als adviesbureau is een degelijke projectbewaking van uiterst belang om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Dit vraagt om software die niet alleen krachtig is, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Zo heeft de adviseur een overzichtelijke planning, en de urenregistratie en rapportages altijd binnen handbereik. De adviesbureau’s Stout Groep, Improven & Morgens maken al gebruik van LIFT.

De doelgroepenICT Dienstverlener

LIFT Software heeft haar wortels in de ICT-dienstverlening. De core van onze software sluit dan ook naadloos aan op de kwaliteitseisen van deze branche.

Binnen je personeel kunnen zoeken op specifieke skills en inzetbaarheid om de medewerkers op de juiste projecten te plaatsen. Projecten kunnen ook bestaan uit support, onderhoud of artikelen die eenmalig of wederkerend geleverd worden. Met de wortels in de ICT kunnen wij onszelf met recht een betrouwbare partner noemen die de kwaliteit van jouw diensten naar een hoger plan tilt. Grote ICT-dienstverleners als OGD, Yellowtail Conclusion en Legian werken al lang met LIFT.

De doelgroepenEngineering

Projecten kunnen op basis van vaste prijs of nacalculatie aangenomen worden. Flexibiliteit in de projectinrichting is dan ook van groot belang. Real time inzicht in de budgetten moet voor de gehele organisatie mogelijk zijn. Factureren per fase, activiteit of periode. LIFT kan het allemaal.

Als projectleider is een snelle en eenvoudige urenregistratie belangrijk om de uren van de projectleden op tijd binnen te krijgen. Standaard herinneringen naar de medewerker, maar ook een geautomatiseerd klantakkoord van de uren behoren tot de mogelijkheden. Budgetbewaking en informatievoorziening op projectniveau vergt een krachtige tool die gebouwd is door mensen met marktkennis. Beekink, Inpark en ManEngenius profiteren al van de voordelen van LIFT.

De doelgroepen

De eindgebruiker aan het woord


Het mooiste is natuurlijk de snelheid waarmee uren kunnen worden geboekt in LIFT: wat een vooruitgang!


Corine Vervelde
Corine Vervelde

LIFT ondersteunt onze bedrijfsprocessen optimaal. Het systeem is flexibel en heeft veel meer mogelijkheden dan je op het eerste gezicht denkt. Het meest verrassend is de Helpdesk, deze is goed bereikbaar en er zit een zeer klantvriendelijk, deskundig team dat je snel wegwijs maakt in het systeem.


Hester de Groot & Simon de Bruin
Hester de Groot & Simon de Bruin

De mogelijkheden voor de inrichting van LIFT zijn groot en samen met de geboden support is LIFT voor onze organisatie heel effectief. Met LIFT hebben we nu één systeem dat eenvoudig in gebruik is voor onze medewerkers. Door de controle op de gemaakte uren en de voortgang van projecten besparen we veel tijd ten opzichte van onze oude manier van werken.


Dick Hoogendoorn
Dick Hoogendoorn

Door middel van LIFT Software zijn onze werkzaamheden en opslag van data eenvoudiger en sneller.


Marjolein Rams-Keizer
Marjolein Rams-Keizer

Er zijn maar twee bedrijven die zulke service leveren; LIFT en Yenlo zelf.


Michèl Persoon
Michèl Persoon
Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Vraag de demo aan


In een korte persoonlijke demonstratie laten wij graag
de voordelen voor jouw bedrijf zien!

demo aanvragen