Meer LIFT Software

Vacatures

Werken bij LIFT Software


Lijkt het je leuk om mee te werken in de ontwikkeling van de software, het acquireren van nieuwe klanten of de bestaande klant te helpen om het meeste uit de software te halen? Laat dan je gegevens en je motivatie achter.

Momenteel hebben wij geen openstaande posities , echter ben je vrij om een open sollicitatie te sturen

Developer

Developer

Je werkt binnen een team en minder als specialist. Onze behoefte aan flexibiliteit vraagt om brede inzetbaarheid wat aansluit bij onze doelstelling om samenwerking te stimuleren. Wij ontwikkelen in JAVA met een Mango omgeving en in nauwe samenwerking met TOPdesk.

Accountmanager

Accountmanager

De klant overtuigen van de toegevoegde waarde van LIFT Software is je hoofdtaak. Op breed bedrijfskundig vlak ben je een interessante sparringpartner. Snel doorgronden op welk vlak verbeteringen gewenst en mogelijk zijn, neem je zelf mee als kwaliteit. De vertaling hiervan naar de mogelijkheden die LIFT Software voor de klant biedt brengen wij je bij in een intensief inwerktraject.

Consultant

Consultant

De implementatie van LIFT Software vraagt om specifieke kennis. Het wordt jouw taak om een oplossing te vinden die optimaal aansluit op de bedrijfsvoering van de klant. Je beschikt dan ook over kwaliteiten op het gebied van procesintegratie, relatiemanagement en projectbeheersing. De detailkennis van alle processen rondom dienstverlening maak jij je snel eigen onder onze begeleiding.